Mathieu Teisseire

Meer dan 300 jaar geleden, in de uitlopers van de Franse Alpen, was Mathieu Teisseire zo geïnspireerd door de smaak van rijpe, sappige kersen dat hij een likeur creëerde die de rijke smaak van de vrucht echt vastlegde. Hij bottelde het en deelde het met de wereld. En zo werd het merk geboren.

De siropen van Mathieu Teisseire zijn al decenia lang marktleider in Frankrijk en sinds enige jaren ook verkrijgbaar buiten de landsgrenzen van Frankrijk.

De passie van Mathieu Teisseire voor het concentreren van smaak is de inspiratie voor wat de best smakende siroop ter wereld is geworden. Tot op de dag van vandaag hebben ingrediënten van de hoogste kwaliteit, individueel ontworpen recepten en een uniek proces met twee suikers.

Het assortiment siropen en purees is speciaal ontworpen zodat bartenders en barista's drankjes kunnen mixen en creëren die echt heerlijk, onderscheidend en gedenkwaardig zijn.

Het perfect vervaardigde assortiment verhoogt de smaakbeleving van talloze koude dranken zoals frisdrank en limonade, speciale koffie, thee, milkshakes, smoothies en desserts, maar ook mocktails en cocktails.

Mathieu Teisseire werkt samen met professionals over de hele wereld om bartenders en barista's te laten inspireren door middel van inspiratiesessies die worden georganiseerd in ons wereldwijde netwerk van studio's, ondersteund door ons team van deskundige Brand Ambassadors


MT_BRANDMARK_WIP2_CMYK.jpg

Al meer dan 300 jaar ´s werelds mooiste siroop.

Een ruim assortiment.

2 Soorten suiker zorgen voor meer stabilitiet, een langere afdronk en geen versuikering.

Het persentage fruit is vele malen hoger dan andere siropen merken

EN VEEL VOORDELIGER!


INFO@MATHIEUTEISSEIRE.NL 

​​​​​​​+31 (0) 346 25 80 02

Original_JPG-MT_Passion_Berry_Lifestyle_Plus_Tonic_CMYK.jpg