The African Free Spirit Company BV

The African Free Spirit Company

In juni 2021 verkende Nic Jooste, een Zuid-Afrikaanse oprichter van sociale projecten, het Krugerpark na jarenlang gemeenschapswerk. De ongerepte savanne, inspirerende zonsopgangen en het ongetemde bushveld brachten een diepe verbinding teweeg.

Hij was thuis. Nic kwam terug met een team van experts die een zintuiglijk paradijs ontdekten. Een mix van aroma’s, kleuren, smaken en de unieke essentie van Zuid-Afrika, bekend als Ubuntu – ik ben omdat we zijn.

Geïnspireerd door de mensen, de keuken, de natuur en de sensaties van Kruger, creëerden ze Selati.


The African Free Spirit Company is Platinum Partner Sponsor van de NBC met:


Selati African Summer


Selati African Sunset


Selati African SavannahSELATI_FULL_LOGO.png


summer-mixer.jpg
savannah-mixer.jpg
sunset-cocktail.jpg

Selati African Summer 

Ben je op zoek naar een verkwikkende drank die de geest in vuur en vlam zet? Maak kennis met Selati African Summer 75CL, een exclusieve alcoholvrije creatie die de ziel van Afrika belichaamt. Deze blend van hibiscus, watermeloen en sappige granaatappel laat je proeven van de vurige passie die je avonden onvergetelijk zal maken.


De magie van Hibiscus, Watermeloen & Pomegranate

Selati African Summer 75CL is als een zomerdroom in een fles. De harmonieuze mix van hibiscus, met zijn bloemige en licht pittige tonen, gecombineerd met het sappige zoet van watermeloen en de verkwikkende granaatappel, brengt een golf van energie en vitaliteit in elke slok. Deze verfrissende drank is niet alleen alcoholvrij, maar ook een smaakexplosie die je smaakpapillen zal veroveren.

Selati African Savannah 

Welkom in de wereld van Selati African Savannah, waar sereniteit en smaak samenkomen. De exclusieve alcoholvrije spirit is ambachtelijk vervaardigd uit de rijke schatten van de Afrikaanse wildernis, met Kruger botanicals en Afrikaanse maïs als de sterren van het recept. Dit is geen gewone drank; dit is een moment van pure ontspanning en verkwikking.


Een ontspannen reis door de Afrikaanse savannah

Stel je voor dat je jezelf onderdompelt in de kalmerende sfeer van de Afrikaanse savanne, omringd door weelderige natuur en adembenemende schoonheid. Selati African Savannah is speciaal ontworpen om je mee te nemen op een reis naar de vredige uitgestrektheid van dit magische landschap. Met elke slok proef je de essentie van de Afrikaanse wildernis.

Selati African Sunset 

De Selati African Sunset 75CL is geen gewone spirit, maar eerder een ervaring in een fles. Gemaakt met de fijnste ingrediënten, waaronder rooibos, marula en pink pepper, belichaamt deze drank de ware geest van geluk. Bij elke slok nodigt het je uit om te lachen, te praten en te genieten van de geneugten van het leven.


Proef Afrika in je glas

Selati African Sunset 75CL is een eerbetoon aan de schoonheid van Afrika. De rijke smaak van rooibos en de zoetheid van marula vullen elkaar perfect aan, waardoor een verrukkelijke en verfrissende drank ontstaat. De subtiele tinteling van pink pepper voegt een vleugje spanning toe aan elke slok. Dit is niet zomaar een drank; het is een reis naar de Afrikaanse zonsondergang, verpakt in een fles.