Triple C Beverage Solutions

Triple C Beverage Solutions is een multifunctioneel bedrijf dat zich richt op diverse activiteiten binnen de horeca, beverage en hospitality branche.

  1. Consultancy: Triple C Beverage Solutions biedt deskundig advies op het gebied van drankselectie, menu-engineering en operationele optimalisatie. Ze helpen horecabedrijven bij het verbeteren van hun drankenaanbod en winstgevendheid, inclusief advies over ijsblokjes en crushed ice voor optimale drankpresentatie.

  2. Cocktail Creatie: Het bedrijf excelleert in het creëren van unieke en smaakvolle cocktails. Ze werken samen met klanten om op maat gemaakte drankjes te ontwikkelen die perfect passen bij de sfeer en doelstellingen van het bedrijf,

  3. Training en Educatie: Triple C biedt trainingen en educatieve programma's voor horecapersoneel op het gebied van mixologie, service en productkennis, inclusief de juiste manier van ijsgebruik in verschillende drankbereidingen.

  4. Dranken, Coffee en Cocktail Catering: Ze assisteren bij het plannen en uitvoeren van drankgerelateerde evenementen. Hierbij wordt rekening gehouden met de merkidentiteit en doelstellingen van de klant, inclusief activaties die de merkbeleving versterken. De focus hierbij ligt op het cateren van highend cocktails en coffeecatering.

  5. Verkoop van IJsblokjes en Crushed Ice: Triple C Beverage Solutions biedt ook ijsblokjes en crushed ice aan. 

  6. Brand Promotions en Activaties: Triple C creëert en voert merkpromoties en activaties uit om de zichtbaarheid en betrokkenheid van drankmerken te vergroten. Deze activiteiten kunnen variëren van beurzen tot opvallende in-store promoties.

  7. Hoshizaki Ijsmachines Dealerschap: Als erkende dealer van Hoshizaki ijsmachines biedt Triple C Beverage Solutions geavanceerde ijsoplossingen aan hun klanten. Of het nu gaat om ijsblokjes, crushed ice of specifieke ijsvormen, ze leveren betrouwbare en hoogwaardige ijsmachines om te voldoen aan de vereisten van elke horecagelegenheid.

Met een holistische benadering van de drank- en horecawereld biedt Triple C Beverage Solutions uitgebreide oplossingen, inclusief ijslevering, brand promotions en activaties, om de algehele gastervaring te verrijken en de zakelijke doelen van hun klanten te ondersteunen.

Logo_Triple_C_BS_zwart.jpg
8CE66E99-8869-4DCF-846C-7E6A886AF498.JPG
IMG_3173.jpg
IMG_0569-W2.JPEG
97B41A06-2261-45A8-BB39-5EA0400D19DE.JPG