Lindehof

Lindehof_Logo.jpg

Pure passie voor kwaliteitsdranken. Dat kenmerkt Lindehof Dranken. Wij vinden dat drank goed, lekker en van de allerhoogste kwaliteit moet zijn. En we gaan de hele wereld af op zoek naar deze bijzondere dranken met een perfecte kwaliteit.

Onze Missie
Iedere dag opnieuw zetten we ons maximaal in om meer onderscheidend vermogen en extra omzet te realiseren voor zelfstandige slijters en (horeca)ondernemers, vanuit de passie voor eersteklas kwaliteitsproducten en de beste service.

Alleen het beste is goed genoeg. Wij weten wat een rum, gin of likeur bijzonder maakt. Pure verwennerij, dat is wat wij willen meegeven.

Lindehof is Silver Partner Sponsor van de NBC met:

Crafter´s Wild Forest.


Crafters Wild Forest

Crafters Wild Forest Gin is een heldere, kruidige gin afkomstig uit Letland. Deze variant is gemaakt van een uitgebreide selectie aan Noorse kruiden zoals dennennaalden, dennenscheuten, heide bosbessen. Hierdoor heeft hij een zeer floraal karakter met fruitige ondertonen. Gevuld met de heerlijke kruiden van heide, nootmuskaat en scherpe tonen van gember gewikkeld om een kern van klassieke jeneverbes. Crafters Wild Forest Gin heeft een alcoholpercentage van 47%.


Crafters_Wild_Forest_Black.png
Crafter's Wild Forest