Lindehof

Lindehof_Logo.jpg

Pure passie voor kwaliteitsdranken. Dat kenmerkt Lindehof Dranken. Wij vinden dat drank goed, lekker en van de allerhoogste kwaliteit moet zijn. En we gaan de hele wereld af op zoek naar deze bijzondere dranken met een perfecte kwaliteit.

Onze Missie
Iedere dag opnieuw zetten we ons maximaal in om meer onderscheidend vermogen en extra omzet te realiseren voor zelfstandige slijters en (horeca)ondernemers, vanuit de passie voor eersteklas kwaliteitsproducten en de beste service.

Alleen het beste is goed genoeg. Wij weten wat een rum, gin of likeur bijzonder maakt. Pure verwennerij, dat is wat wij willen meegeven.

Lindehof is Silver Partner Sponsor met Crafter´s Wild Forest van de Liviko Groep.


In oktober 2022 heeft Lindehof Dranken in
samenwerking met Liviko en de Nederlandse Bartenders Club een cocktail competitie georganiseerd.

Er waren veel deelnemers en na spannende maar leuk strijd heeft Xander Zijlstra met zijn cocktail Fox Dann de competitie gewonnen!


Fox Dann Cocktail
- 40 ml Crafter’s Londen Dry Gin
- 15 ml Limoensap
- 20 ml Lillet blanc
- 10 ml Violet


De hoofdprijs betrof een 3 daagse compleet verzorgde reis naar
Estland,een exclusieve tour door de Liviko fabriek met gevolgd door een masterclass van Anna Beda


S ’avonds een Oekraïense diner in het hartje van Tallinn en daarna cocktailbar-hoppen! De volgende
dag uitslapen en ‘s avonds diner in de Haven van Tallinn met
aansluitend opnieuw Cocktailbar-hoppen in Tallinn!

Anna__Xander.jpg
Xander Zijlstra & Anna Beda
Masterclass_at_Liviko_Distillery.jpg
Anna Beda

Anna Beda

Anna Beda is de ambassadeur van Crafter’s Gin en Vana Tallinn. Anna reist de hele wereld over om de merken te vertegenwoordigen middels masterclasses en ondersteuning op beurzen. 

Over de hele wereld verteld zij werknemers in de dranken industrie de geschiedenis en alle details over onze producten. Zij geniet van alle slapeloze nachten en van de stressvolle voorbereidingsuren en omdat zij als beloning de mensen vreugde mag geven en de sprankeling in hun ogen kan zien.
'Ik ben dankbaar dat ik de mensen kan inspireren en wat kan leren over de merken Crafter’s en Vana Tallinn. Ik mag deel uitmaken van de speciale momenten en gelegenheden van mensen die ik ontmoet. Het is geweldig om de wereld te ontdekken en de beste stukjes ervan mee te nemen naar mijn thuisland Estland

Het hele jaar door bezoek ik verschillende landen, geef ik tientallen masterclasses en bezoek ik vele drankenbeurzen. Een deel van mijn werk is het ontwikkelen van nieuwe cocktailrecepten en het samenstellen van cocktailmenu’s, daarnaast ben ik nauw betrokken bij onze productontwikkelingen. Het betekent dat ik me vereerd voel om deel uit te maken van een team dat zijn stempel drukt op de drankengeschiedenis van Liviko en de nieuwste trends.
Een ander onderdeel van mijn werk is om onze merken op verschillende festivals te presenteren: in
de zomer kun je me bijna in elke hoek van Estland achter de Crafter’s Gin-bar vinden!

Crafters_Wild_Forest_Black.png
Crafter's Wild Forest