Onze Sponsoren

Onze Sponsoren

De Nederlandse Bartenders Club is trots op haar sponsors. Hun bijdragen vormen een belangrijk onderdeel van onze inkomstenstroom.
Dankzij deze mooie bedrijven en merken die ons financieel steunen kunnen wij de verenigingsactiviteiten ontplooien die we voor ogen hebben.

Wij stellen u graag voor aan onze sponsoren.

Founding Partner Sponsoren:

logo_Hoshizaki.png

HOSHIZAKI

Een ijsblokjesmachine van Hoshizaki is een must voor uw horecagelegenheid. De hoogwaardige vriestechnologie van dit topmerk staat bekend als Japans vriesvernuft in optima forma. Js is de ‘finishing touch’ voor ieder gekoeld drankje. De kwaliteit van het ijs kan een blijvende indruk achterlaten. De IM-machines van Hoshizaki produceren behalve ijsblokjes in vijf verschillende afmetingen ook speciale vormen, zoals bal-, ster- en hartvormig ijs en extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is buitengewoon hard en kristalhelder. Bovendien smelt het zeer langzaam, waardoor uw gasten langer van hun gekoelde drankjes kunnen genieten – zonder smaakverlies.

BUSCAGLIONE ESPRESSO

Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso. Het branden van onze koffie gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome. Bijzonder aan onze espresso is dat we de verschillende single origins afzonderlijk branden, zodat ze hun eigen smaak behouden. Pas dan melangeren we de bonen volgens onze traditionele receptuur. Daarin wijkt onze filosofie af van die van veel andere branders. Bij ons gaat het niet om de herkomst van de boon, maar om het resultaat in het kopje, la resa in tazza.

Logo_Buscaglione.png

THE LONDON ESSENCE

The London Essence Company gebruikt traditionele distillatie technieken om lichte en elegante drankjes te maken voor de 21e eeuw. Met behulp van gedistilleerde essences en input van toonaangevende bartenders, hebben ze een reeks zorgvuldig samengestelde gekalibreerde mixers met een eigentijds randje gemaakt. De hele collectie is subtiel licht en caloriearm, met zoetheid van natuurlijke oorsprong en niet meer dan 20 calorieën per 100 ml.
Het resultaat is een verfijnder smaakprofiel dat flatteert de veeleisende smaakpapillen en laat de verschillende tonen van een premium spirit er makkelijk om doorheen schijnen.

Logo_London_Essence.png

MATHIEU TEISSEIRE

Meer dan 300 jaar geleden raakte Mathieu Teisseire, aan de voet van de Franse Alpen, zo geïnspireerd door de smaak van rijpe, sappige kersen dat hij hier iets unieks van wilde maken. Hij creëerde een likeur die de rijke smaak van het fruit écht wist over te brengen. Deze passie van Mathieu Teisseire is de basis van alles wat volgde; siropen in verschillende smaken en stuk voor stuk met een unieke smaak. Dit maakt Mathieu Teisseire de nr. 1 bestverkopende siroop van Frankrijk. Wij staan voor smaak, kwaliteit en partnership. In de afgelopen drie eeuwen hebben onze siropen de smaakbeleving van ontelbaar veel verschillende soorten drankjes tot een hoogtepunt gebracht. Ze zijn gemaakt voor elke drankcategorie, voor elk moment op de dag en zijn breed toepasbaar. Mathieu Teisseire, jouw partner voor meer rendement op elk moment.

Logo_Mathieu_Tesseire.png

DE KYPER COCKTAIL LIKEUREN

De Kuyper is een van de oudste familiebedrijven van Nederland, opgericht in 1695 en nu al 11 generaties eigendom van de familie De Kuyper. De Kuyper is het meest dronken cocktaillikeurmerk ter wereld: je vindt De Kuyper in meer dan 100 landen wereldwijd. De Kuyper sponsort De NBC met de volgende likeuren: Blue Curacao, Crème de Cassis, Curacao Triple Sec, Apricot Brandy, Café, Amaretto, Crème de Menthe, Elderflower, Cacao (Dark), Cacao (white), Menthe (white), Sour Apple, Melon, Passionfruit, Watermelon, Banana, Wild Strawberry, Butterscotch, Blueberry, Sour Rhubarb, Pisang, Dry Orange, Peach, Mango, Cherry liqueur, Raspberry, Pineapple, Blackberry, Coconut, Grapefruit and Parfait Amour.

logo_de_Kuyper.png

SIERRA ANTIQUO PLATA

Sierra Antiguo Plata has 40% vol. alcohol and is velvety smooth for a young product. This is due to the high quality of the raw materials, their traditional processing and the resting and harmonization phase of the tequila in stainless steel tanks. Sierra Antiguo Plata is ideal for cocktails or a neat serve. A fruity straightness and spicy power of this 100% Blue Weber Agave Tequila, gives it its main character.

Logo_Sierra_Antiguo.png

Three Sixty Vodka wordt volledig op basis van graan en water vervaardigd, waarbij de drank een viervoudige distillatie ondergaat. De drank staat bekend om zachte en uiterst soepele smaken die het resultaat zijn van een speciale diamantfiltering.
De viervoudige distillatie en wijze van filtering, maken Three Sixty Vodka een drank als geen ander

Logo_Three_Sixty.jpg

Platinum Partner Sponsoren:

Logo_Pisco_Guerra.jpeg

PISCO GUERA

Pisco Guera is een alcoholische drank die wordt gedistilleerd uit de quebrant-druif of de Italia-druif. Eén ding is zeker, Pisco is perfect voor cocktails, zoals de Pisco Sour! Het leven is een feest dat je viert met Pisco Guerra. Een mooie spirit met een rijke en zachte smaak. Pisco Guerra wordt gemaakt in Peru volgens een oude familietraditie. Uitsluitend van de beste druiven.

Logo_Valdespino.png

VALDESPINO

De oorsprong van de Bodega Valdespino dateert uit 1264 na Christus. Het eerste lid van de Valdespino-familie die sherrywijnen produceerde was Don Alfonso Valdespino, één van de 24 christelijke ridders die vochten voor koning Alonso om de stad Jerez te heroveren op de Moren. Als beloning kregen de ridders een stuk land in Jerez. Hoewel de commerciële activiteiten al sinds 1430 worden uitgevoerd, werd het bedrijf pas in 1875 geregistreerd. Valdespino is één van de oudste producenten in Jerez en daarmee ook van Spanje. Sinds 1999 is Valdespino onderdeel van het familiebedrijf Grupo Estévez.

Valdespino Vermouth

Dit prachtexemplaar is een echte aanrader voor iedereen die houdt van kruidige, intense aperitieven. Een zuivere Vermouth met ontzettend veel smaak. Door het authentieke proces heeft deze koperen vloeistof een boeiend palet van zachte citrus, intense kruidnagel en iets bitters. De warme afdronk van Valdespino Vermouth is kortom fenomenaal

VALDESPINO QUINA

Oorspronkelijk een meer geneeskrachtige wijn, op basis van quinabast waar kinine in zit. Dit is een versnijding van oude Oloroso-wijn met Pedro Ximénez uit de soleras van El Candado. Het is gemacereerd met kina schors, gentiaanwortel, zoethoutextract en andere kruiden en specerijen

logo_Grahams.png

GRAHAM’S

Sinds de oprichting van Graham’s Port in 1820, richt dit wijnbedrijf zich op het produceren van de allerbeste kwaliteit Port! Het merk is groot geworden met het produceren van premium Port en onderscheidt zich onder andere met elegante Vintage Port en schitterende Single Harvest Tawny Portwijnen.

De Portwijnen worden al meer dan 200 jaar gemaakt door twee families: Graham’s en Symington. in 1890 investeerde Graham’s in de aankoop van Quinta dos Malvedos. Dit afgelegen deel van de Dourovallei, in combinatie met de kennis en zorg van de families, levert dusdanig mooie wijnen op dat de veel bejubelde Graham’s Vintage Port wordt samengesteld uit wijnen uitsluitend afkomstig van deze Quinta.

Graham’s behoort tot de onbetwiste wereldtop van Port producenten. Jaar in jaar uit krijgt Graham’s de hoogste scores van internationale wijnjournalisten als Robert Parker, Jancis Robinson en James Suckling.

GRAHAM’S BLEND

Graham’s sponsort de NBC met de Blend No.5 en Blend No.12. Deze witte en rode portvarianten zijn speciaal gemaakt om te mixen dus ideaal om cocktails mee te maken die Port als basis hebben.

Logo_Delamain_XO.png

DELAMAIN

Cognachuis Delamain is altijd trouw gebleven aan de traditie van vakmanschap. Volgens hen kan het maken van een goede cognac alleen met handwerk, met volstrekte aandacht voor elk detail en geduld. Het doel van Delamain is dan ook: trouw blijven aan zijn traditie en cognacs aanbieden van de puurste en meest oprechte expressie. Veel cognachuizen laten hun cognac gemiddeld vierenhalf jaar rijpen. Bij Delamain rijpt de cognac gemiddeld 25 jaar.

Delamain is een van de oudste en laatste familiebedrijven in Cognac. Het cognachuis werd in 1759 opgericht door James Delamain en wordt nog steeds gerund door directe familie-afstammelingen, Charles Braastad-Delamain en zijn neef Patrick Peyrelongue. Delamain heeft een aantal unieke cognacs in hun assortiment, waarvan de bekendste zijn: Pale & Dry X.O., Vesper, Le Très Vénére.


Silver Partner Sponsoren:


Stokerij Klopman


Stokerij Klopman stookt sinds kort zijn gin in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam, Schiewater Dutch Dry Gin is de eerste Rotterdamse Gin van Stokerij Klopman na de verhuizing uit Haarlem en bevat twee bijzondere botanicals. De Nepalese Timut Peper die hoog in de Hymalaya groeit, zorgt voor een peperige- en een verassende citrus smaak.  De door de Elan Coffee gebrande koffiebonen uit de van Nelle fabriek geeft de gin tonen van donkere chocolade, pecan noten en framboos.


Schiewater.jpg

CRAFTER’S WILD FOREST GIN

Het fundament van deze gin wordt gevormd door Ests graan en hand geplukte kruiden uit het Scandinavische landschap.

Crafters Wild Forest Gin is een heldere, kruidige gin afkomstig uit Letland. Deze variant is gemaakt van een uitgebreide selectie hand geplukte Noorse kruiden zoals dennennaalden, dennenscheuten en heide bosbessen. Hierdoor heeft hij een zeer floraal karakter met fruitige ondertonen aangevuld met heerlijke botanicals van heide, nootmuskaat en gember gewikkeld om een kern van klassieke jeneverbes.

Niet alleen de gin, maar ook haar verpakking is ontwikkeld met passie en oog voor detail. Deze gelauwerde fles wordt in lagen opgebouwd. Van het spuiten van de fles in de kenmerkende, frisse diep groene kleur tot aan het met de hand vervolmaken door het plaatsen van het etiket en halslabel.

Logo_Crafters_Gin.png
Logo_Crafters_Forest.jpg

CATZ DRY GIN

Catz Dry Gin is een nieuwe gin, die een oud-Hollands merk weer tot leven wekt. Een Nederlandse gin, uitzonderlijk aromatisch en veelzijdig, krachtig en gebalanceerd. Een gin die klassieke aspecten op geheel eigen wijze laat overlopen in een rijk palet van bijzondere botanicals. Een gin die de afgelopen jaren in alle rust is ontwikkeld en waaraan geen concessies zijn gedaan aan de uiteindelijke kwaliteit.

Logo_Catz_Gin.png

1689 DUTCH PINK GIN

Een Nederlandse gin die op Engelse wijze is gemaakt. 1689 Dutch Pink Gin is van oorsprong een op jenever gebaseerde gin.  De Destilleerders van Gin 1689 voegen daar een natuurlijke sappige aardbei- en zurige framboossmaak aan toe voor een lichte jam-achtige smaak met een vleugje kruidigheid, gevolgd door een droge en soepele jenever-afdronk.

gin_1689_gold_2.jpg

HOOGHOUDT SWEET SPICED GENEVER

Een verrassende en eigentijdse jenever. Heerlijk verfrissend in de mix met Ginger Ale en erg spannend om puur te ontdekken. Hooghoudt Sweet Spiced Genever is een oer-Hollandse jenever met jeneverbes, specerijen en het aangename van kandij. We hebben onder andere vanille, kaneel, zoethout, foelie en korianderzaad op trek gezet.

Logo_Hooghoudt.png

REVOLUTION CHERRY

Doe mee met de cocktailkersenrevolutie door onze cocktailkersen te gebruiken. Biologische kersen uit de Betuwe in Nederland, verrijkt met small batch cherry eau de vie. Geen toevoegingen, slechts 11% suiker. Je cocktail zal je dankbaar zijn.

Logo_Rev_Cherry.png

FOAMEE.

Foamee is een nieuw product dat zorgt voor een perfecte schuimlaag op uw cocktails.

FOAMEE® is gemaakt door innovatieve mixoloog Alexandr Afrikanov uit Estland, en verkoopt al in Azië en diverse andere landen in Europa en het bestaan vanaf november 2018.

FOAMEE® is een innovatief voedingsadditief gemaakt van volledig natuurlijk ingrediënten die u helpen uw ingrediëntkosten te verlagen, verbetert uw cocktails en zorgt voor een langdurig romige schuim dat de smaak van uw producten zal absorberen en zal de presentatie verrijken en helpen om toegevoegde waarde te creëren voor het eindproduct van uw bar. Van eenvoudige ijsthee met schuimlaag tot en met de meest complexe cocktails.

FOAMEE® kan u helpen om op een hygiënische, eenvoudige en schone manier te realiseren dat u uw cocktails met een fanatische schuimlaag kunt presenteren.

Foamee_pic.jpg

ZWART NAZARETH

Zwart Nazareth wordt gedistilleerd volgens de originele familiereceptuur van Distilleerderij Gebroeders Kramers. Het Familliebedrijf bestaat al sinds 1776.  Onder de naam Zwart Nazareth worden verschillende jenevers gemaakt en sinds kort een voortreffelijke Dutch Gin. Het geheime- verloren gewaande recept vormt de basis voor dit distillaat dat gestookt wordt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. In de smaak is buiten jeverbes ook graan te proeven afkomstig van een juiste hoeveelheid moutwijn die onderdeel is van deze gin. Een hint van roos geeft een licht floraal effect en citrus zorgt in deze gin voor een verfrissend karakter en een zacht maar zeer gelaagd smaakprofiel.

Zwart_Nazareth_Dutch_Gin.png