Onze Sponsoren

Onze Sponsoren

De sponsoren van de Nederlandse Bartenders Club (NBC) spelen een cruciale rol in het ondersteunen en bevorderen van de bartending gemeenschap in Nederland. Als sponsor van de NBC krijgt een bedrijf de kans om zijn naam en merk te associëren met de professionele en gepassioneerde bartending gemeenschap. Dit kan leiden tot een hogere merkbekendheid en een positieve associatie met kwaliteit en professionaliteit.

Sponsoren van de NBC krijgen ook de kans om hun producten en diensten te presenteren aan een doelgroep van professionele bartenders en horecaondernemers. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en klantenwerving. Bovendien kunnen sponsoren deelnemen aan NBC-evenementen en -activiteiten, waardoor ze direct contact kunnen leggen met de bartending gemeenschap en hun producten en diensten kunnen demonstreren en promoten.

Als sponsor van de NBC krijgt een bedrijf ook de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van de bartending gemeenschap in Nederland. Dit kan worden bereikt door het ondersteunen van educatieve programma's, wedstrijden en evenementen die de professionele ontwikkeling van bartenders bevorderen.

We streven ernaar om nauwe banden te smeden met onze sponsoren, zodat we beter kunnen inspelen op hun wederzijdse belangen, wensen en doelstellingen. Wellicht kunnen we jullie ook enthousiast maken om een van de oudste bartendersverenigingen ter wereld te sponsoren.

De NBC biedt verschillende sponsorpakketten. 

  1. Silver Partners Sponsor: Dit is een instappakket voor bedrijven die de NBC willen ondersteunen met 1 merk (SKU). 

  2. Gold Partner Sponsor: Dit sponsorpakket kan meer voordelen bieden voor een firma die 2 merken (SKU's) willen blichten 

  3. Platinum Partner Sponsor: Dit heeft meerder mogelijkheden met uitgebreide voordelen. 3 merken (SKU's)

  4. Founding Partner Sponsor: Dit pakket is vaak voor bedrijven die de NBC met een breed portfolio willen ondersteunen.

Als u interesse heeft in het ondersteunen van de NBC, raad ik u aan contact op te nemen met de voorzitter, Richard Zijlstra, voor specifieke informatie over de sponsorpakketten die momenteel beschikbaar zijn en hoe uw merk of drankenfirma betrokken kan worden.

r.zijlstra@bartenders.nl / 0655136900