EDI DRINKS

Logo_EDI.jpg

Het verhaal van drankdistributor EDI Drinks begint bij een passie voor koude- en warme dranken zoals de locals ze bereiden. Om te kunnen genieten zoals die Engelse, Franse of Italiaanse local doet. Hoe? Door drankproducten met een bewezen staat van dienst in het land van herkomst hier maximaal tot hun recht te laten komen. Merken die favoriet zijn bij lokale consumenten, getoetst aan de maatstaf van de local. Om de Nederlander hier van ‘s werelds meest heerlijke dranken te laten genieten zoals ze dat daar doen! Dit doen we al ruim 15 jaar met succes in de Nederlandse horeca, waar we in samenwerking met onze klanten alleen genoegen nemen met de beste kwaliteit dranken door te creëren, inspireren en combineren. 


EDI DRINKS is Gold Partner Sponsor van de NBC met:

London Essence


Mathieu Teisseire
London Essence


Opgericht in 1896. Opgefrist in 2016.


Het verhaal van The London Essence Company begint in 1896 aan de oevers van de Theems, waar de oprichters voortreffelijke essences ontwikkelden voor de beste parfumhuizen van de stad.

Dankzij een vooruitstrevend distillatieproces, gekoppeld aan de complexe kunst om geuren te combineren, creëerden ze delicate essences, ongeëvenaard qua diepte en geur.

De Erfenis


Het is deze innovatieve erfenis die ze vandaag tot experts heeft gemaakt. The London Essence Company creëert tegenwoordig luxueuze dranken, met de puurste smaken afkomstig uit kwalitatieve ingrediënten, en geïnspireerd door het bijzondere vakmanschap en de verbeelding van het oorspronkelijke bedrijf.

Met medewerking van leading bartenders uit London is het product ontwikkeld. 

Een groot aantal botanicals wordt zorgvuldig geselecteerd door experts en voorzichtig gedistilleerd. Het resultaat is een hoogwaardige mixer die de smaak van de sterke drank niet maskeert, maar accentueert.

De Collectie


De collectie luxueuze mixers bestaat uit 4 tonics, 2 gingers, 4 soda's en een lemonade, allemaal licht en laag in calorieën en zonder kunstmatige zoetstoffen.

Elk product levert een zorgvuldig samengesteld smaakprofiel, ontwikkeld om perfect samen te gaan met een kwalitatieve sterke drank of om voor een voortreffelijke drinkbeleving op zich te zorgen.

The London Essence Company infuseert hedendaagse drankjes met de glamour en nostalgie van de oude wereld en weet zo elke gelegenheid moeiteloos naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer je kiest voor één van de dranken uit onze collectie, kies je voor goede smaak en een doordachte samenhang van smaken die jouw gasten ongetwijfeld zullen waarderen.

De mixers van London Essence zijn populair in hoog aangeschreven etablissementen, waaronder enkele van The World’s 50 Best Bars – waar London Essence de officiële mixers sponsor van is.

Overal ter wereld gebruiken enkele van de meest getalenteerde bartenders de mixers om hun creaties af te werken.


Tonics

Original Indian Tonic 

Blood Orange & Elderflower Tonic

Grapefruit & Rosemary Tonic

Pomelo & Pink Pepper Tonic

Gingers

Delicate Ginger Ale

Spiced Ginger Beer

Lemonade & Soda's

White Peach & Jasmine Crafted Soda

Roasted Pineapple Crafted Soda

Pink Grapefruit Crafted Soda

Soda Water

Lemonade
LE-200ml_range_bottle_Line_up-FAN_format.jpg

Mathieu Teisseire


Meer dan 300 jaar geleden, in de uitlopers van de Franse Alpen, was Mathieu Teisseire zo geïnspireerd door de smaak van rijpe, sappige kersen dat hij een likeur creëerde die de rijke smaak van de vrucht echt vastlegde.

Hij bottelde het en deelde het met de wereld. En zo werd het merk geboren.

De siropen van Mathieu Teisseire zijn al decenia lang marktleider in Frankrijk en sinds enige jaren ook verkrijgbaar buiten de landsgrenzen van Frankrijk.

De passie van Mathieu Teisseire voor het concentreren van smaak is de inspiratie voor wat de best smakende siroop ter wereld is geworden. Tot op de dag van vandaag hebben ingrediënten van de hoogste kwaliteit, individueel ontworpen recepten en een uniek proces met twee suikers.

Het assortiment siropen en purees is speciaal ontworpen zodat bartenders en barista's drankjes kunnen mixen en creëren die echt heerlijk, onderscheidend en gedenkwaardig zijn.

Het perfect vervaardigde assortiment verhoogt de smaakbeleving van talloze koude dranken zoals frisdrank en limonade, speciale koffie, thee, milkshakes, smoothies en desserts, maar ook mocktails en cocktails.

Mathieu Teisseire werkt samen met professionals over de hele wereld om bartenders en barista's te laten inspireren door middel van inspiratiesessies die worden georganiseerd in ons wereldwijde netwerk van studio's, ondersteund door ons team van deskundige Brand Ambassadors

Al meer dan 300 jaar ´s werelds mooiste siroop.

Een ruim assortiment.

De 2 soorten gebruikte suiker zorgen voor meer stabilitiet, een langere afdronk en gaan versuikering tegen.

Het persentage fruit is vele malen hoger dan andere siropen merken.

EN VEEL VOORDELIGER!

MTSR_range.jpg