The London Essence Company

Original_JPG-btc_ldn_ori_the_london_essence_plus_strapline_landscape_logo_Mixers_black-01.jpg


Opgericht in 1896. Opgefrist in 2016.


Het verhaal van The London Essence Company begint in 1896 aan de oevers van de Theems, waar de oprichters voortreffelijke essences ontwikkelden voor de beste parfumhuizen van de stad.

Dankzij een vooruitstrevend distillatieproces, gekoppeld aan de complexe kunst om geuren te combineren, creëerden ze delicate essences, ongeëvenaard qua diepte en geur.


De Erfenis


Het is deze innovatieve erfenis die ze vandaag tot experts heeft gemaakt. The London Essence Company creëert tegenwoordig luxueuze dranken, met de puurste smaken afkomstig uit kwalitatieve ingrediënten, en geïnspireerd door het bijzondere vakmanschap en de verbeelding van het oorspronkelijke bedrijf.

Met medewerking van leading bartenders uit London is het product ontwikkeld. 

Een groot aantal botanicals wordt zorgvuldig geselecteerd door experts en voorzichtig gedistilleerd. Het resultaat is een hoogwaardige mixer die de smaak van de sterke drank niet maskeert, maar accentueert.


De Collectie


De collectie luxueuze mixers bestaat uit 4 tonics, 2 gingers, 4 soda's en een lemonade, allemaal licht en laag in calorieën en zonder kunstmatige zoetstoffen. Elk product levert een zorgvuldig samengesteld smaakprofiel, ontwikkeld om perfect samen te gaan met een kwalitatieve sterke drank of om voor een voortreffelijke drinkbeleving op zich te zorgen.

The London Essence Company infuseert hedendaagse drankjes met de glamour en nostalgie van de oude wereld en weet zo elke gelegenheid moeiteloos naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je kiest voor één van de dranken uit onze collectie, kies je voor goede smaak en een doordachte samenhang van smaken die jouw gasten ongetwijfeld zullen waarderen.

De mixers van London Essence zijn populair in hoog aangeschreven etablissementen, waaronder enkele van The World’s 50 Best Bars – waar London Essence de officiële mixers sponsor van is. Overal ter wereld gebruiken enkele van de meest getalenteerde bartenders de mixers om hun creaties af te werken.LEC_CamberwellGreen.jpg
Erik_Lorincz.jpg
LE-200ml_range_bottle_Line_up-FAN_format.jpgTonics


Original Indian Tonic 

Blood Orange & Elderflower Tonic

Grapefruit & Rosemary Tonic

Pomelo & Pink Pepper Tonic
Gingers


Delicate Ginger Ale

Spiced Ginger BeerLemonade & Soda's


White Peach & Jasmine Crafted Soda

Roasted Pineapple Crafted Soda

Pink Grapefruit Crafted Soda

Soda Water

Lemonade50_best.jpg
London Essence is the official mixer partner of World's 50 Best Bars