Hoshizaki

penguin_right.jpg

Hoshizaki

De Hoshizaki Electric Company werd opgericht door de heer Shigetoshi Sakamoto, die een vooruitstrevende visie had toen hij het bedrijf Hoshizaki in 1947 in Nagoya, Japan oprichtte.

Jaren lange investeringen in onderzoek en technologie werkte de heer Sakamoto en zijn zoon Seishi, samen met technici die hun visie deelden en de grote doorbraak kwam in 1965 met hun uitvinding van de eerste ijsmachine in Japan.

Dankzij de in Japan opgebouwde reputatie van het bedrijf op het gebied van innovatie en hoogstaande consistente kwaliteit, begonnen bedrijven uit de hele wereld naar deze producten te vragen.

Hoshizaki is met de expansie, eerst in Azië, Amerika, vervolgens Europa en onlangs nog het Midden-Oosten en Afrika, uitgegroeid tot een echte wereldwijde onderneming die klanten in meer dan 100 landen bereikt.Hoshizaki ijsmakers zijn ontworpen met hygiëne als prioriteit. Elke ijscyclus geschiedt met drinkwater, waardoor alleen de hoogste kwaliteit ijs is gegarandeerd.Hoshizaki ijs is herkenbaar aan zijn precieze vorm, helderheid en langzame oplossing.
Het Hoshizaki ijsblokje.

Elke bartender kan u vertellen over het belang van de ijskwaliteit voor het creëren van smaak en textuur in een cocktailglas.

Premium dranken en ingrediënten moeten gewoonweg gepaard worden met niets minder dan perfecte ijsblokjes.

Hoshizaki ijsblokjes zijn extreem compact, smaakloos, consistent identiek en traag smeltend, en zorgen voor net genoeg verdunning – een combinatie van alles dat een bartender nodig heeft als het gaat om esthetiek, smaak en functionaliteit van het ijs.


We zijn trots om de technologie achter deze compacte, droge en uitzonderlijk harde ijsblokjes aan te bieden en voortdurend te perfectioneren. Aangezien de blokjes individueel gevormd worden in een gesloten cel-systeem en daardoor vriezen de afzonderlijke ijsblokjes niet aan elkaar.

Hoshizaki heeft ook special-ice machines die op maat zijn gemaakt voor de Mixologen en Cocktail Bars die zich willen onderscheiden en de volledige cocktailervaring tye willen verrijken met uniciteit van ijsvormen zonder het doel van goede koeling van de drank met minimale verdunning uit het oog te verliezen.

Hoshizaki is Founding Partner van  Nederlandse Bartenders Club 

Op de alle evenementen gebruiken wij Hoshizaki ijs 


Hoshizaki is Founding Partner Sponsor van de NBCblauw_balijs.jpg
Hoshisaki_highbal.jpg
Hoshisaki_contador.jpg

Wil je meer weten over Hoshizaki ijsmachines, koelingen of de innovatie, de ijskoude tapbier dispencer 

                                                        https://hoshizaki-europe.com