Koninklijke De Kuyper

logo_de_Kuyper.png

De Kuyper zag in 1695 het daglicht door oprichter Petrus de Kuyper, en de liefde voor ambachtelijk distilleren is van generatie op generatie doorgegeven. Deze liefde heeft van De Kuyper zelfs het grootste premium cocktaillikeurmerk ter wereld gemaakt. De visie van het bedrijf is niet voor niets ‘Own the Cocktail’. In 2019 ontving De Kuyper de eervolle onderscheiding “Liqueur producer of the year” van het internationaal toonaangevende ISC.

Het bedrijf weet zich door de jaren heen altijd aan te passen en moeiteloos mee te bewegen met wensen van consumenten en bartenders. Een sterke focus op ondernemerschap en de lange termijnvisie heeft van het Schiedamse bedrijf een wereldwijde expert op het gebied van ‘premium’ distillaten, likeuren en spirits gemaakt.


De Kuyper is Founding Partner Sponsor van de NBC met:

De Kuyper Cocktail likeuren range


Sierra Antiqua Tequila


Zubrovka Vodka


De Kuyper is ook Platinum Partner Sponsor van de NBC met:


Mandarine Napoléon


Cherry Heering


Scrappy's BittersDe Kuyper Cocktail Likeuren Range


Zeg je cocktails, dan zeg je De Kuyper!

Het familiebedrijf Koninklijke De Kuyper zit al sinds 1695 in het vak, en dat proef je!

De Kuyper creëert met een eigen distilleerderij in Schiedam met veel passie de lekkerste cocktaillikeuren. 


Triple Sec, Blue Curacao,  Crème de Cassis,  Curacao,  Apricot Brandy, Café, Amaretto, Crème de Menthe, Elderflower, Cacao (Dark),

Cacao (white), Menthe (white), Sour Apple, Melon, Passionfruit, Watermelon, Banana, Wild Strawberry, Butterscotch, Blueberry, 

Sour Rhubarb, Pisang, Dry Orange, Peach, Mango, Cherry liqueur, Raspberry, Pineapple, Blackberry, Coconut, Grapefruit, Parfait Amour.DK_VARIATIONS_900x900px.png


Sierra_Antiguo_Gold__66377.png
Sierra Antiguo Añejo


Sierra Antiguo Añejo is een bruin kleurige tequila afkomstig uit Jalisco in Mexico. Deze tequila heeft minimaal 26 maanden mogen rijpen in eikenhouten vaten tot de smaak perfect in balans is.

Niet alleen aan de smaak is gedacht maar ook de fles, die in Mexicaanse stijl is. Het logo van Sierra is zowel voor als achter uitgedrukt in de vorm van Reliëf, om de fles helemaal de finish te geven

is de dop in de vorm van een sombrero. Op de neus komt er een sterke aroma van kruidnagel gepaard met kruidige peper. Zijn smaak komt van een zoete sinaasappel samen met de lichte tonen van romige vanille.

Er is een langzame zoete afdronk van citrusvruchten en heeft een alcoholpercentage van 40%


Zubrovka Vodka


Zubrowka Bison Grass Vodka is een Vodka met een fascinerende geschiedenis. Hij komt uit het laatste oerwoud van Europa, het Białowieża-bos in Polen. Zubrowka Bison Grass Vodka is gemaakt van rogge en is gearomatiseerd met bizongras welke aan het distillaat wordt toegevoegd. Ook in de fles is een spriet bizongras toegevoegd, hierdoor krijgt hij de kenmerkende zuivere smaak en de gelige kleur.zubrowka.png


Heering.jpg

Cherry Heering


Een kersenlikeur uit Denemarken met cognac als basis en die op smaak is gebracht met sappige, Deense kersen en een verscheidenheid aan speciaal geselecteerde specerijen. Heering Cherry wordt al sinds 1818 geproduceerd en verkocht onder verschillende namen zoals “Heering”, “Peter Heering” en “Cherry Heering”.

Kenners en expert zijn het er redelijk over eens, dit is dé kersenlikeur om cocktails en mixdrankjes mee te maken. De intense aroma’s en smaken van kers zijn mondvullend en laten een warm, en licht tintelend, gevoel achter.


Scrappy Bitters

Barman Miles Thomas uit Seattle richtte Scrappy's Bitters op in zijn zoektocht naar betere bitters. Hij stortte zich volledig op onderzoek en ontwikkeling en verdiepte zich in de wereld van kruiden en extractiemethoden. Hij leerde smaken combineren om de smaak waarnaar hij zocht te intensiveren, en hij begon te begrijpen dat er niet alleen veel manieren waren om smaak uit dezelfde bron te halen, maar dat ze allemaal een andere smaak opleverden. Zijn reis bleek vruchtbaar: na jaren van experimenten werd Scrappy officieel gelanceerd in 2008, en sindsdien maakt een klein, maar toegewijd team handgemaakte bitters in Seattle, WA.

Bij Scrappy’s geloven we in goed leven via de zintuigen – en een deel van goed leven is goed drinken. We willen dat je onze toewijding aan uitmuntendheid, cocktail voor cocktail, proeft, ruikt en proeft. Wij vinden het geweldig om uw zintuigen te verlevendigen met rijke en bedwelmende aromaten of de intense punch van limoen of grapefruit. Elke smaak en elk onderdeel van onze bitters is door ons zorgvuldig overwogen en met de hand ontwikkeld. Wij maken de beste bitters ter wereld.

scrappys.jpg