Bartender Borrel

cocktail_pic.jpg

Elke woensdag van de maand nodigen we je uit om deel te nemen aan onze legendarische NBC Borrel. Dit is hét moment waarop we de kunst van het mixen vieren, en waar jij kunt genieten van de meest verfijnde drankjes in een sfeervolle setting.

Wat maakt de NBC Borrel zo bijzonder? Allereerst, onze onweerstaanbare aanbieding: de eerste cocktail van de avond wordt aangeboden tegen een zeer gereduceerd tarief. Een kans die je niet wilt missen om je smaakpapillen te verwennen met een meesterwerk uit onze collectie.

Maar dat is nog niet alles. Bij elke NBC Borrel belichten we ook graag één of meerdere van onze gewaardeerde sponsoren. Deze partners spelen een essentiële rol in het ondersteunen van onze passie voor mixologie, en we zijn trots om hun bijdrage te erkennen tijdens onze evenementen.

Om de ervaring nog specialer te maken, selecteren we zorgvuldig de locaties voor onze NBC Borrels. Deze bars hebben stuk voor stuk een bedrijfslidmaatschap bij onze club, wat betekent dat je kunt rekenen op een uitmuntende service en een ambiance die perfect past bij onze hoge standaarden.

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs en laat je betoveren door de wereld van cocktails op de NBC Borrel, waar elke slok een verhaal vertelt en elke ontmoeting een nieuwe vriendschap kan worden gesmeed. Proost op een avond vol plezier, genot en onvergetelijke momenten!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze volgende NBC Borrel. Tot dan!