Bandoeng'22

Bandoeng_22_klein.png

Onze naam

Wist je dat de stad Bandoeng (oude spelling van Bandung, Indonesië) begin vorige eeuw een vrolijke en elegante plek was om te vertoeven?

De Aziatische Art Deco stad werd in 1922 ook wel Parijs van Java genoemd; high society, jazz, cocktailparty's, stijl en glamour waren aan de orde van de dag.

En omdat de familie uit Bandung komt, is het de perfecte naam voor onze pandan likeur.


Ons verhaal

Wij (Mariska van Beek, Fajar Ramadhany en Marc Pieplenbosch) zijn Bandoeng ’22 en zijn gek op de Aziatische keuken.

We zijn gepassioneerd in het combineren van deze gerechten met voortreffelijke cocktails.

Geïnspireerd door onze Indische roots en de wijze waarop topchefs pandan gebruiken, hebben wij een ​​unieke likeur met een Aziatische smaak ontwikkeld met Nederlands (Schiedams) vakmanschap.


Bandoeng is Silver Partner Sponsor van de NBC met:


Bandoeng '22Bandoeng '22

Bandoeng’22 is een premium likeur gemaakt van pandan bladeren gecombineerd met Aziatische kruiden en specerijen. Het aroma en de smaak is zeer uniek en worden vaak omschreven als een nootachtig, zoet, bloemig en grasachtig.


Omdat onze likeur complex is en uit meerdere lagen bestaat, werkt Bandoeng’22 goed met veel verschillende sterke dranken. De zoete elementen passen goed bij sterke dranken als rum, gin en whisky, terwijl de delicate aardse smaken ook uitstekend passen bij tequila, jenever en wodka.


Team Bandoeng '22

We hopen bartenders met onze drank te kunnen inspireren tot het maken van vernieuwende cocktails die men kan combineren met Oosterse gerechten.


Als sponsor van de Nederlandse Bartenders Club willen we vakmanschap en kennisdeling van de bartending-gemeenschap in Nederland helpen te bevorderen. En heten iedere bartender welkom die met ons product aan de slag wilt gaan.


Bandoeng’22, a Dutch Delight with an Asian Twist.

bandoeng22.com

info@bandoeng22.com

Mariska van Beek

Fajar Ramadany

Marc Pieplenbosch


Bandoeng_22_nieuw.jpg
Team_Bandoeng_24.jpg