Bar Mokum

Patjepeeërs en uitvreters! Geinponems en geitenbreiers! Yoghurtdrinkers en maleiers!

Welkom bij Bar Mokum!

We brengen een ode aan de stad, haar burgers & buitenlui, en haar bijdehante, maar tolerante inborst. Kom bij ons genieten van klassbakken van cocktailtjes, maar dan zonder de kouwe kak.


Met Hollands gedestilleerd en lokale bikkesementen. En natuurlijk een deuntje hier en daar. (Van Dre tot Dré, zeg maar.)

Dus kom met een goede luim en een lach op je bakkes. In je kloffie of helemaal uitgedost. Maar wel effe normaal blijven doen.
Anders ga je maar wieberen!

We zijn er trots op om je cocktails, mocktails en andere verfrissende en verkwikkende drankjes te serveren, gecategoriseerd volgens het motto van de stad: heldhaftig, barmhartig, vastberaden.

Kom en geniet van stijlvolle cocktails, maar zonder de popeusheid. Onze drank is voornamelijk Nederlands gedistilleerd lekker uit de buurt, de stad of de polder.


Bar_Mokum_Wallen.JPG
Bar_Mokum_bar.JPG


Bar Mokum is een cocktailbar in speakeasy stijl.

Vanaf de buitenkant heb je het idee dat je voor het pannenkoekenrestaurant Moak Pancakes staat, maar als je de trap naar beneden volgt, kom je uit in de “geheime” bar.
Het idee van Bar Mokum ontstond toen de eigenaren van Moak Pancakes, Sten en Sammy, zagen hoe groot de kelder onder het restaurant is. In plaats van hier een (veel te groot) kantoor van te maken hebben zij Leroy Soumokil gevraagd om er een bar in te beginnen en met het idee om een echte jenever- en ginbar te worden in Amsterdamse stijl.

Voor het interieur heeft dit drietal hun inspiratie gehaald door een combinatie van bar Duke of Tokio kwamen en de Londonse bar Cahoots maar dan geheel in Amsterdamse stijlLeroy.jpg
Leroy Soumokil

In Bar Mokum vind je een kapsalon, de Bols slijterij, een Amsterdamse straat en de Wallen

Het is echt alsof je op de Amsterdamse straten loopt en aan ieder detail is gedacht!

Leroy Soumokil heeft meerdere cocktail competities al op zijn naam geschreven waaronder winnaar van de Nederlandse Cocktail Competitie.
reserveren kan via https://www.barmokum.nl/ boek een plekkie of loop gewoon binnen op de Ferdinand Bolstraat Nr. 11 in Amsterdam