André Kerstens bv.

Logo_Andre_Kerstens_liggend.png

Andre Kerstens is in 1880 opgericht door Andre Kerstens in Tilburg. De 4e generatie, Olaf Kerstens heeft het bedrijf in 2009 naar Den Haag verhuisd.

André Kerstens B.V. is in 2017 bestendigd in het recht tot het voeren van het predicaat
“Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”.

Wij importeren Wijn, Champagne, Port, Sherry, Madeira, Cider en Gedistilleerd uit Frankrijk, Italië̈, Portugal, Spanje, Duitsland, Zweden, Groot-Brittannië̈, Oostenrijk, Polen, Verenigde Staten, Mexico, Filipijnen en Nieuw-Zeeland.
Alles wat wij voeren importeren wij zelf en is door ons allemaal geproefd.

Bij de selectie grijpt de familie Kerstens terug op de kennis en ervaring die ze in meer dan drie eeuwen in de wijnhandel opdeed: de eerste documenten die dit bewijzen dateren uit het jaar 1679.


André Kerstens is Founding Partner Sponsor van de NBC met:


Don Papa Baroko


Don Papa Masskara 


Konik's Tail Vodka 

​​​​​​​

Codigo 1530 Tequila Blanco
Don Papa Baroko


Don Papa Rum, geproduceerd door de Bleeding Heart Rum Company, is een eerbetoon aan Papa Isio, een bijna vergeten held van de Filipijnse revolutie.

Don Papa, voorheen opzichter op een suikerrietplantage, sloot zich aan bij het verzet om de Spaanse overheersers uit zijn geliefde vaderland te verdrijven.


Don Papa Baroko barst van de gedurfde, rijpe tropische fruitsmaken, zijdezachte vanille en een vleugje droog, geroosterd eikenhout.

Don Papa Baroko is een uitbundige rum – perfect in balans met een vleugje gedroogde dadels en rozijnen, en geroosterd eikenhout in de afdronk. 40% alc.

don-papa-don-papa-baroko-rum.jpg


don-papa-don-papa-baroko-masskara.jpg

Don Papa Masskara

Een bijzondere rum van het merk Don Papa – deze botteling is geïnspireerd op het Masskara Festival in de Filippijnse stad Bacolod, een beroemd evenement van maskers en dans. 

Het bottelen begint met de Filippijnse rum-spirit van Don Papa (gemaakt met suikerriet geteeld op hetzelfde Negros-eiland waar Bacolod wordt gevonden),

die doordrenkt is met plantaardige ingrediënten, waaronder calamansi (een citrusvrucht afkomstig uit de Filippijnen), evenals honing en lokale chili-peper; siling labuyo.

Het resultaat is een rijke, kruidige en smaakvolle rum met tonen van dikke honing en suikerriet, vanille, gedroogd fruit, mango, ananas, bananen, chili-hitte, limoenschil,

gekonfijte limoen en verwarmende kruiden. 40% alc.


Konik's Tail Vodka

Pleurat Shabani is 4 jaar onafgebroken bezig geweest om het recept te creëren voor deze bijzonder zachte en fijne vodka. Gemaakt van een unieke blend van 3 graansoorten: spelt voor complexiteit en verfijning, rogge voor een vollere en rijke onderscheidende smaak en vroege wintertarwe om soepelheid te geven.

Konik’s Tail distilleerderij en de graanvelden bevinden zich nabij het oerbos van Bialowieza in Polen. Deze naar de wilde paarden uit Polens oerbossen vernoemde vodka is in 2010 op de internationale markt verschenen, maar gemaakt volgens de eeuwenoude Poolse vodka traditie en nu al uitgekozen tot meest geliefde vodka onder de beste bartenders van Engeland.

Koniks_Tail.jpg


Codigo_1530_Tequila_Blanco.jpg

Codigo 1530 Tequila Blanco

De geschiedenis van Tequila Código is een bijzondere! De zeer traditionele en karakteristieke tequila’s waren tot voor kort voorbehouden aan een select gezelschap van vooraanstaande Mexicaanse families en hun vrienden. Gelukkig wordt dit goed bewaarde geheim nu – zij het mondjesmaat - gedeeld met de rest van de wereld.

De Tequila’s worden gemaakt in het stadje Amatitán in de staat Jalisco. De beste blauwe agaves, ofwel piñas, met een leeftijd van 7 tot 10 jaar worden gekookt in roestvrijstalen ovens, waarna ze worden fijngehakt. Aan het sap dat daarbij wordt verkregen, wordt biologische gist van een kleine lokale bakkerij toegevoegd om de langzame vergisting op gang te brengen. Na een dubbelle distillatie in zelfgemaakte distilleerketels worden de Tequila’s, met uitzondering van de Blanco, op gebruikte wijnvaten van Frans eikenhout gerijpt, de Rosa op vaten van Napa Cabernet Sauvignon, de Reposado, Añejo en Origen op vaten van Napa Chardonnay. Met als resultaat zuivere en karakteristieke expressies van agave om puur van te nippen of als basis voor een serieuze cocktail.