Foamee

Trasparant_Logo_Foamee.png

Mixxim Distrubutie uit Zutphen is de importeur van o.a. Foamee 

Mixxim Distributie is Silver Partner Sponsor van de NBC met:

Foamee
Foamee

Foamee is een nieuw product dat zorgt voor een perfecte schuimlaag op uw cocktails.

FOAMEE® is gemaakt door innovatieve mixoloog Alexandr Afrikanov uit Estland, en verkoopt al in Azië en diverse  andere landen in Europa en het bestaan vanaf november 2018.

FOAMEE® is een innovatief voedingsadditief gemaakt van volledig natuurlijk ingrediënten die u helpen uw ingrediëntkosten te verlagen, verbetert uw cocktails en zorgt voor een langdurig romige schuim dat de smaak van uw producten zal absorberen en zal de presentatie verrijken en helpen om toegevoegde waarde te creëren voor het eindproduct van uw bar. Van eenvoudige ijsthee met schuimlaag tot en met de meest complexe cocktails.

FOAMEE® kan u helpen om op een hygiënische, eenvoudige en schone manier te realiseren dat u uw cocktails met een fanatische schuimlaag kunt presenteren.

FOAMEE is Vegan & Halal.

In het verleden gebruikte u voor uw schuimlaag het eiwit van een ei dat u eerst moest scheiden van het eigeel. Hieraan zitten toch nog wel wat risico’s. Een ei is ca een week houdbaar. Foamee is een jaar houdbaar. Een ei kan besmet raken met salmonella bacteriën, dit kan bij foamee niet gebeuren.

Ook zijn de kosten veel lager, voor een Cocktail vervaardigd met een foamee schuimlaag bent u ca 6 euro cent extra kwijt een ei kost u al gauw 15 tot 28 cent.

Leden van de Nederlandse Bartenders Club krijgen 10% korting via https://www.mixximdistributie.nl/    kortingscode NBC

image01.png