Revolution Cherry

Revolution Cherry

Het was een koude wintersdag in Amsterdam.

Drie vrienden zaten in hun favoriete cocktailbar en onder het genot van een prachtige Manhattan, de wat serieuze Old Fashioned en een verfrissende Whiskey Sour, veranderde plots het onderwerp in een bijzondere ergernis.

Een ergernis die voor velen schijnbaar onopgemerkt bleef. Maar voor deze cocktailkenners was het helder als een zonnetje.

De mierzoete en artificiële cocktailkers was een doorn in het oog voor cocktailprofessional Timo Janse en vermouth-importeur Willem Bouman.

Een cocktailkers – wat toch de kers op de ‘cocktailtaart’ zou moeten zijn – was verworden tot een ingrediënt dat de cocktail verpestte in plaats va dat het wat toevoegde! Daar moest wat aan gedaan worden.


Revolution Cherry is Silver Partner Sponsor van de NBCLogo_Rev-Cher_def_.png


Pot_kers.jpg

In de Betuwe vonden Timo en Willem de oplossing: biologische kersen en een ambachtelijke stoker. Deze Regina bio-kers en de ambachtelijk gestookte kersen eau de vie vormen nu de basis voor hun ‘Revolutionary Cherry’. Geen artificiële toevoegingen meer: de originele smaak van kers gedrenkt in natuurzuiver kersendestillaat. Timo en Willem ontketenden met hun product daarmee een ware revolutie in de cocktailwereld. Hun slogan is dan ook: ‘Join the Revolution, be a Revolutioncherry!’  Ze weten zich daarbij gesteund door hun eigen mascotte ‘Cherry Guevara’ en roepen iedereen die van een cocktail houdt om hen te volgen in hun revolutioncherry!

De Revolutioncherry is in alles de tegenhanger van de fabriekskers.

+ Geen chemische toevoegingen

+ De kersen zijn handmatig ontpit.

+ De kleur is prachtig dieprood: ontstaan door toevoeging van uitsluitend natuurlijk bietensap.

+ Gezoet met slechts 11% suiker

Kies niet langer voor kunstmatige, overdreven zoete, chemisch misbruikte kersen, die de balans van uw goed doordachte cocktails verstoren.

Sluit je aan bij de kersen revolutie, wees een revolutionair.  Hieronder vind je hoe je lid kunt worden en jouw pot kersen kunt bestellen, of contact kunt houden met de revolutie.


If you want to get your Cherries feel free to mail info@revolutioncherry.com or phone +31647398467