Welkom

De Nederlandse Bartenders Club is al meer dan 70 jaar de vereniging van en voor professionele bartenders. 

Er zijn meer dan 200 bartenders en bars bij ons aangeslotenen en is bij uitstek de plek waar je samen kunt komen met gelijkgestemde vakgenoten uit het hele land.

Wij organiseren meer dan 20 evenementen per jaar waaronder het officiële Nederlandse Cocktail Kampioenschap. De winnaar wordt uitgezonden naar de World Cocktail Competition georganiseerd door de  Internationale Bartenders Association ( IBA ).

Ook organiseren wij de inmiddels befaamde Bartender Olympics, De Bartender en de Barista Pubquiz en sluiten het jaar af op 12 december met de algemene leden vergadering op gevolgd door een geweldige Lunch in het Hard Rock Amsterdam American Hotel.

De Nederlandse Bartenders Club (NBC) werd opgericht op 12 december 1949 in het Torenzaaltje van het Amsterdamse American Hotel. 

Slechts twee jaar later op 24 februari 1951, samen met de gildes uit Denemarken, Engeland, Frankrijk, Italië, Zweden en Zwitserland werd de Internationale Bartenders Association opgericht. Een mondiale organisatie, waarbij meer dan 60 landen zijn aangesloten met meer dan 5000 bartenders wereldwijd.

Wordt ook lid van de NBC en IBA voor maar € 40,- per jaar en profiteer van de vele voordelen.

Nieuws

Kerstmatinee 73ste verjaardag NBC

Kerstmatinee 73ste verjaardag NBC

Op 12 December vieren wij de 73ste verjaardag van de Nederlandse Bartenders Club....

Aankomende evenementen

12
dec
73ste verjaardag Lunch
  • Nederlandse Bartenders Club
  • Hard Rock American Hotel